Metalne stolice NAJBOLJA CENA Prodaja

Stolice su neizostavni deo opreme za kancelariju i većini nas je nezamisliv dan bez jedne od njih. Pažljivo smo odabrali nekoliko tipova stolica sa stabilnim bazama napravljenim od kvalitetnih materijala.

Ukoliko celi radni dan provodie u stolici, onda vam kvalitetna udobna stolica puno znači. OFFICE2GO poseduje odličan asortiman kancelarijskih stolica, kako ergonomskih, tako i klasičnih stolica. Naše kancelarijske i radne stolice dolaze sa karakteristikama kao što su sedišta podesiva po visini, kao i dodatne funkcije. A različititi stilovi i dizajn znači da se uklapaju gde god želite. Izbor dobrih i udobniih kancelarijskih i radnih stolica je od velikog značaja, jer pravilan položaj sedenja sprečava napetost koja može uslediti usled višečasovnog sedenja, i omogućava Vam potreban odmor prilikom rada. To je naročito bitno kada sprovodite više vremena za računarom ili radnim stolom, a treba Vam bolja produktivnost i celodnevni komfor.

Nameštaj izrađen od metala je popularan izbor za mnoge koji vole izdržljivost, strukturu i izgled koji ovi komadi nameštaja mogu doneti.

Metalne stolice NAJPOVOLJNIJA CENA
Pronađite savršenu stolicu izrađenu od najizdržljivijeg materijala – metala.  Metalni modeli stolica nude se sa širokom kolekcijom. Metalne stolice, koje se često preferiraju u dekoraciji preduzeća kao što su hotel, tržni centar, restoran ili kafić, ističu se izdržljivom strukturom, koja godinama omogućava održavanje robusnosti. Da bi se pomoglo u usklađivanju sa prostorom, ovi modeli dolaze u različitim kombinacijama. Izbor drveta ili tkanine u tapacirungu nudi dodatnu mobilnost za korisnike.

Takođe, ukoliko su Vam potrebni modeli stolica konferencijskog tipa, za opremanje određenih skupova, možete pogledati našu veliku ponudu konferencijskih stolica.

Ukoliko želite da poručite neki proizvod, možete nam poslati zahtev za ponudu i odgovorićemo u najkraćem roku na sva pitanja, vezano za Vaš zahtev.

Pogledajte naš veliki izbor ormana, koji imamo u ponudi!

Metalne stolice Prodaja po najboljim cenama.


Izlivena složiva stolica – Sivi ram

Izlivena složiva stolica – Sivi ram

Okvir od okrugle cevi od 18mm, plastificiran, svetlo sivSedište napravljeno od nelomljive plastike, ..

3002/01N Sedište š x d: 43.5 x 42 cm | Sedište ukupna visina: 45 / 81 cm | Sedište: Antracit | Okvir: Siva boja

0,00 RSD Sa PDV-om:0,00 RSD

Složiva drvena stolica – Sivi ram

Složiva drvena stolica – Sivi ram

Okvir u svetlo sivoj boji, plastificiranSedište i naslon od laminirane šperpločeMinimalno oštećenje ..

3008G Sedište: 37,5 x 38 cm | Sedište / ukupna visina: 44 / 79,5 cm | Okvir: Siva boja

0,00 RSD Sa PDV-om:0,00 RSD

Prikazuje se 1 - 2 od 2 (1 Strana)

info@office2go.rs