Iznajmljivanje namestaja

Iznajmite nameštaj po Vašem ukusu i budžetu. Nudimo nameštaj za opremanje Vaše kancelarije, radnog prostora, magacina, raznih vrsta proslava i jednokratnih događaja. Nudimo iznajmljivanje nameštaja koji se prilagođava Vašim željama i potrebama bilo da su to dugoročne ili kratkoročne potrebe. Iznajmljivanje nameštaja je isplativo, pogodno i brzo rešenje za svaku priliku.

Stolovi za iznajmljivanje

Stolovi

Ormani za iznajmljivanje

Ormani

Stolice za iznajmljivanje

Stolice

Fiokari za iznajmljivanje

Fiokari

Kreveti za iznajmljivanje

Kreveti

Čiviluci za iznajmljivanje

Čiviluci

Klupe za iznajmljivanje

Klupe

Kante za iznajmljivanje

Kante

OFFICE2GO RENT

Nameštaj za iznajmljivanje

U ponudi je veliki izbor nameštaja: najam stolova, stolica, ormana, fiokara, kreveta i ostalog nameštaja koji rentiramo. Izaberite proizvod koji Vama najviše odgovara i kontaktirajte nas za iznajmljivanje namestaja.

Naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju i biće nam zadovoljstvo da Vam ponognemo u organizaciji Vašeg dešavanja. Takođe, možete iznajmiti kancelarijski nameštaj: stolovi, ormani, fiokari, stolice, čiviluci.

Naš tim je zadužen za transport, postavljanje i montažu svih potrebnih stvari koje ste iznajmili od nas. Takođe, nakon uspešno završenog dešavanja, naš tim rasklanja i odvozi sav materijal, vrativši sve u prethodno stanje. Fleksibilna usluga na visokom nivou.

Posetite naš web sajt:


Iznajmljivanje namestaja


Rentiranje namestaja Srbija
 

info@office2go.rs