11 razloga zašto je metalni namestaj dobar izbor

Metalni namestaj Srbija – Prodaja visokokvalitetnog nameštaja. Uverite se zašto je metalni nameštaj upravo najbolje rešenje pri kupovini.

STABILNOST I IZDRŽLJIVOST
Najbolji metalni namestaj se izrađuje uglavnom tehnikom tačkastog zavarivanja, koja povezuje sve delove u nedeljivu celinu, čineći metalni nameštaj mnogo stabilnijim i izdržljivijim.

SIGURNOST
Metalni nameštaj se neuporedivo bolje pokazuje u situacijama kada dođe do požara, poplave ili pokušaja krađe u odnosu na drveni nameštaj. Iz tog razloga, metalni nameštaj se može koristiti u mnogo surovijim uslovima.

Obično nismo spremni za neočekivane događaje, ali ako do njih dođe, doći će do manje negativnih posledica za vas ako koristite metalni nameštaj nego ako koristite drveni.

Na primer, u slučaju poplave čistićete samo metalni nameštaj i odmah koristite za dalju upotrebu, dok drveni nameštaj ne bi više bio upotrebljiv.

Kvalitetan namestaj Prodaja
Metalni namestaj Srbija
METALNI NAMEŠTAJ

Funkcionalnost prostora

BOLJA ISKORIŠĆENOST PROSTORA
Zbog zidova koji su tanji od jednog milimetra u metalnom nameštaju, u svakom ormanu treba da dobijete najmanje 3 centimetra prostora više u poređenju sa drvenim. Danas je iznajmljivanje kancelarijskog prostora skupo. Zbog toga prostor koji je ušteđen metalnim nameštajem je ponekad veoma vredan. Takođe, metalni nameštaj u mnogim zemljama postaje sve popularniji.

PRIJATELJ ŽIVOTNE SREDINE
Metalni nameštaj je ekološki prihvatljiv. Zbog sečenja, mnoge šume su postale pustinje, a samim tim i mnoge vrste životinja su nestale, a ljudi su morali da se isele. Rudarstvo željezne rude i njena prerada je mnogo manje opterećujuća za životnu sredinu u odnosu na drvnu industriju.

Metalni nameštaj ima klasičan dizajn, potreba za promenom je retka i biće u upotrebi jako dugo. Međutim, ako se odlučite za promenu, promenite ga za novi metalni nameštaj. Možete lako prodati stari. A ako odlučite da ga odbacite, može se reciklirati 100%.

ZDRAVO ZA LJUDE
Tokom proizvodnje metalnog nameštaja, materijal koji se koristi su samo metalne ploče, koje ne moraju biti obrađene lepkom ili drugim hemikalijama.

JEDNOSTAVNO ZA ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE
Metalni nameštaj je vrlo lako očistiti i praktično je nepotrebno održavati ga ako se koristi na pravi način.

MODERNO
Metalni nameštaj je moderan . Za različita poslovna okruženja, može se napraviti u različitim bojama. Uz različite elemente, možemo stvoriti koherentan i dopadljiv prostor.

VEĆA NOSIVOST
Sav metalni nameštaj se izrađuje sa optimizovanom konstrukcijom, kao što su ojačana vrata i ojačavajuće trake na policama i zadnjim panelima… sve ove optimizacije konstrukcije i inovacije omogućavaju izuzetno veliko opterećenje metalnog nameštaja.

Metalni namestaj Prodaja
Namestaj od metala

MULTIFUNKCIONALAN
Metalni namestaj Srbija – Nameštaj se može napraviti praktično u svim vrstama strukture i može se prilagoditi višenamenskim objektima kako bi odgovarali različitim upotrebama.

DUG VEK TRAJANJA
Vek trajanja metalnog nameštaja je duži od drvenog nameštaja, ako se koristi na pravi način i u pravom okruženju.

ŠIROKA UPOTREBA
Metalni nameštaj je idealan za škole, kancelarije, fabrike, pekare, spavaće sobe, skladišta, vladine administrativne zgrade, gimnazije, prodavnice, biblioteke, bolnice… Metalni nameštaj rešava svaki problem nameštaja!


Metalni namestaj Srbija – Ponuda najkvalitetnijeg nameštaja!


info@office2go.rs