Stolovi za kompjuter Najbolja cena Radni i kompjuterski stolovi Beograd

U okviru naše celokupne ponude, možete zasigurno naći sto koji je Vama potreban, po nameni, različitim dimenzijama i dizajnu. Modeli stolova koje nudi OFFICE2GO su izrađeni od najkvalitetnijih čvrstih i jakih materijala. Svakako smo poznati po tome da našim korisnicima pružamo samo najbolje.

Ukoliko želite da dodate moderan izgled svojoj kancelariji, razmislite o dodavanju jednog od naših kancelarijskih stolova, komadu nameštaja koji se lako može prilagoditi svakoj kancelariji.

Stolovi za kompjuter Najbolja cena

U našoj ponudi kancelarijskih stolova možete pronaći veliki izbor stolova koji će se lako uklopiti u Vaš radni prostor, jer se mogu naći u različitim dimenzijama i modelima, a svaki od njih odlikuje originalan dizajn i čvrsta konstrukcija, tako da predstavljaju savršen izbor za Vašu kancelariju!

Kancelarijski stolovi iz naše ponude dizajnirani su tako da budu veoma funkcionalni za samog korisnika. U okviru naše ponude možemo Vam ponuditi više vrsta modernih kancelarijskih stolova.

Podesivi radni i kompjuterski stolovi

Ako ste umorni od sedenja po ceo dan, trebalo bi da razmislite o nabavci pisaćeg stola podesive visine. Ovaj funkcionalni sto visokog kvaliteta ima dugme pomoću koga možete da podesite visinu od 62 cm do 127 cm.

Štaviše, podesivi radni sto može da izdrži opterećenje do 159 kg i dostupan je u tri različite veličine. Možete dobiti manji model od 120 cm, 160 cm ili veći od 180 cm. Takođe, okvir je od čeličnih cevi 40 x 30mm.

Isporučuje se u nemontiranom stanju, samomontiranje je lako.

Pogledajte sve stolove za na jednom mestu – ponuda stolova visokog kvaliteta i izdržljivosti.

Stolovi za kompjuter


info@office2go.rs