Metalne montazne police Dobra cena Akcija

Ako želite da povećate prostor za skladištenje u Vašem domu ili kancelariji, imamo pravo rešenje za to – police. Naš širok asortiman polica se može koristiti za efikasno upravljanje raspoloživim prostorom. Mi osiguravamo maksimalnu iskoristivost u minimalnom prostoru.

Najbolje stvar sa ovim policama je što ne zahtevaju nikakve alate i posebna znanja za montažu. Mi u OFFICE2GO plasiramo samo nameštaj koji je lak za upotrebu, a uz to i veoma funkcionalan i izdržljiv!

Metalne montazne police

Metalne montažne police su jedno od najisplatljivijih dostupnih rešenja za skladištenje. Jeftinije su od ostalih polica, a pogodnije i korisnije za skladištenje.

U našoj kompaniji imamo savršen asortiman polica koje će Vam pomoći u svim industrijskim i skladišnim potrebama. Pogledajte našu ponudu metalnih polica. Za sve informacije kontaktirajte nas ili pošaljite upit putem zahteva za ponudu.

Različiti oblici polica pružaju Vam čitav spektar mogućnosti da dobro organizujete svoje stvari. Naši jedinstveni modeli polica pomoći će vam da rešite sve Vaše probleme u skladištenju. Različiti dodaci kao što su posebni rotirajući stalci ili dodatne police mogu se koristiti u kombinaciji sa ovim policama, kako bi se povećala njihova funkcionalnost.

Naše čvrste police lako mogu da se nose sa opterećenjem od 50-400 kg po polici (ravnomerno raspoređeno opterećenje), koje mogu da se brinu o Vašim teškim stvarima, ili za arhiviranje dokumentacije.
Ne čekajte, pošaljite već danas zahtev za ponudu.

Police metalne

metalne montazne police


info@office2go.rs