Kancelarijske stolice

Da bi nastala idealna kancelarijska stolica tim stručnjaka mora da da svoje mišljenje, a dizajner da uklopi sve potrebne parametre. I pritom vodi računa o stilu, tako da nameštaj zadovoljava i estetske kriterijume. Lekari su odmah pronašli bitne segmente koji su nedostajali klasičnom modelu kancelarijske stlice. A to su lumbalna podrška, ergonomičan naslon za leđa, rukonasloni… Svi ovi elementi predstavljaju bitan aspekt u očuvanju i poboljšanju samog zdravlja zapošljenih.

Radna stolica koja se pravilno koristi smanjuje pritisak u donjem delu leđa, i ne opterećuje pršljenove koji podležu najvećem pritisku. Pravilno sedenje takođe omogućava neometanu cirkulaciju od gornjih ekstremiteta do donjih i obratno. Nepravilno sedenje izaziva usporenu cirkulaciju koja se odražava na koncentraciju, budnost i nervozu. Bolovi u kukovima, zglobovima, vratu i ramenima su takođe česta pojava kod osoba koje su pretežno vezane za kancelarijski rad. Ljudi koji koriste pravilno stolicu u kancelariji imaju veću koncentraciju, kreativnost i  moć pamćenja.

Kancelarijske stolice Beograd

Uz mnoštvo stolica dostupnih na tržištu, lako se možete zbuniti koju stolicu kupiti. Možete odlučiti koja je stolica savršena znajući značaj te stolice. Dakle, uvek istražite pre nego što donesete odluku. Kada veći deo dana provedete sedeći u kancelarijskoj stolici, izuzetno je važno da imate samo onu pravu. Ispravna kancelarijska stolica neće izazvati bolove u leđima i naprezanje vrata, jer će se lako prilagoditi Vašem položaju sedenja. Uvek proverite materijal i položaj naslona stolice pre kupovine.

Stolica za radni prostor je stolica koja je posebno dizajnirana za kancelarijske radnike koji moraju dugo da sede. Stolica koja ima naslon koji je oblikovan tako da odgovara prirodnoj zakrivljenosti kičme za optimalnu ergonomiju i lumbalnu podršku. Ova vrsta stolice potvrđuje maksimalnu udobnost.

Stolica koja je dostupna sa visokim i srednjim naslonom za leđa je stolica o kojoj biste trebali razmišljati. Izvršna stolica Vam ne pomaže samo sa pravim naslonom, već Vam pomaže i sa mehanizmom stolice sa punim zamahom. Ova stolica Vam obećava apsolutnu udobnost u danima stresa i pritiska.

Sa raznim materijalima kao što su mreža, tkanina, najlon, koža, kožna tkanina itd. koji su Vam na raspolaganju, odabir jednog može biti malo neodoljiv. Pre nego što odaberete materijal, morate odgovoriti na pitanja kao što su – Kako će to prijati Vašoj koži? Koliko je udobno? Koliko je izdržljiva stolica?

Kada je u pitanju stil, raznolikost je velika! Možete birati između savremenih, modernih stilova. U zavisnosti od Vašeg ukusa, možete izabrati bilo koju kancelarijsku stolicu i izgledaće prilično neverovatno u Vašoj kancelariji.

Pogledajte celokupnu ponudu.

Kancelarijske stolice Prodaja Beograd


info@office2go.rs