Iznajmljivanje nameštaja

U ponudi je veliki izbor nameštaja: najam stolova, stolica, ormana, fiokara, kreveta i ostalog nameštaja koji rentiramo. Izaberite proizvod koji Vama najviše odgovara i kontaktirajte nas za iznajmljivanje namestaja.

Stolovi

Ormani

Stolice

Fiokari

Kreveti

Čiviluci

Klupe

Kante

Nameštaj za iznajmljivanje

Iznajmite nameštaj po Vašem ukusu i budžetu. Isplatljivije od kupovine novog nameštaja. Nudimo nameštaj za opremanje Vaše kancelarije, radnog prostora, magacina, raznih vrsta proslava i jednokratnih događaja. Nudimo iznajmljivanje nameštaja koji se prilagođava Vašim željama i potrebama bilo da su to dugoročne ili kratkoročne potrebe. Iznajmljivanje nameštaja je isplativo, pogodno i brzo rešenje za svaku priliku.

U našoj ponudi možete pronaći širok izbor stolica, klupa, stolova za sve Vaše prilike. Naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju i biće nam zadovoljstvo da Vam ponognemo u organizaciji Vašeg dešavanja. Takođe, možete iznajmiti kancelarijski nameštaj: stolovi, ormani, fiokari, stolice, čiviluci.

Naš tim je zadužen za transport, postavljanje i montažu svih potrebnih stvari koje ste iznajmili od nas. Takođe, nakon uspešno završenog dešavanja, naš tim rasklanja i odvozi sav materijal, vrativši sve u prethodno stanje. Fleksibilna usluga na visokom nivou.

Posetite naš web sajt: