Različite vrste ormana za skladištenje

Bez obzira u kojoj se gde se nalazi Vaš poslovni prostor, svakako Vam je potrebno mesto za arhiviranje. Poslovni svet počinje da stavlja više dokumenata i datoteka na internet, ali to ne znači da ih još nema.

Pogledajte deo naše ponude za arhiviranje i skladištenje stvari i dokumenata u teksu ispod, i informišite se o prednostima korišćenja ovih komada nameštaja.

Vertikalni ormani su standardni sistem datoteka koji ćete naći u većini kancelarija. Oni su ostali osnovni proizvod u kancelarijama širom sveta sa razlogom. Oni su čvrsti i zauzimaju veoma malo prostora, zahvaljujući njihovom vertikalnom dizajnu. Ako ste u manjoj kancelariji ili imate ograničen prostor, onda vam vertikalni ormar za skladištenje može savršeno odgovarati.

Metalni ili drveni ormani za arhiviranje služe sličnoj potrebi kao i vertikalni metalni kasetni orman, ali su oni znatno širi. Ako imate mesta za jedan od ovih ormana, oni su odlična investicija, jer mogu držati dvostruko više datoteka od tradicionalnog ormarića. Naravno, u ponudi su ormani različitih dimenzija, tako da se možete odlučiti za onaj koji Vama najviše odgovara po veličini i nameni.

Iako se nadamo da nikada nećemo naići na problem požara, uvek postoji takva mogućnost. Vatrootporni arhivski orman izgrađen je deblje i jače kako bi sačuvao sve dokumente i stvari u slučaju požara. Za posao sa osetljivim dokumentima koji se ne mogu zameniti, vatrootporni ormani za skladištenje su neophodni.

Možete pogledati celokupnu ponudu ormana koje nudimo, i poslati nam zahtev za upit određenog modela.