Funkcionalnost prostoraPolice za skladištenje velike nosivosti

24/07/2019by admin0
https://office2go.rs/wp-content/uploads/2019/07/2844ZG-Detail1-1280x720.jpg

Ako želite da povećate prostor za skladištenje u Vašem domu ili kancelariji, imamo pravo rešenje za to – police. Naš širok asortiman polica se može koristiti za efikasno upravljanje raspoloživim prostorom. Mi osiguravamo maksimalnu iskoristivost u minimalnom prostoru. Najbolje stvar sa ovim policama je što ne zahtevaju nikakve alate i posebna znanja za montažu. Mi u OFFICE2GO plasiramo samo nameštaj koji je lak za upotrebu, a uz to i veoma funkcionalan i izdržljiv!

Različiti oblici polica pružaju Vam čitav spektar mogućnosti da dobro organizujete svoje stvari. Naši jedinstveni modeli polica pomoći će vam da rešite sve Vaše probleme u skladištenju. Različiti dodaci kao što su posebni rotirajući stalci ili dodatne police mogu se koristiti u kombinaciji sa ovim policama, kako bi se povećala njihova funkcionalnost.

Naše čvrste police lako mogu da se nose sa opterećenjem od 50-400 kg po polici (ravnomerno raspoređeno opterećenje), koje mogu da se brinu o Vašim teškim stvarima, ili za arhiviranje dokumentacije.
Ne čekajte, pošaljite već danas zahtev za ponudu.

Pogledajte sve police u našem prodajnom programu.

KOMENTARI

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena zvezdicom.

https://office2go.rs/wp-content/uploads/2018/03/logo_center.png

KONTAKT

Radno vreme: 09:00h – 16:00h

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Prijavljivanjem na Newsletter listu, saznaćete najnovije aktivnosti, promocije i novosti kompanije OFFICE2GO.