Police za skladištenje velike nosivosti

Ako želite da povećate prostor za skladištenje u Vašem domu ili kancelariji, imamo pravo rešenje za to – police. Naš širok asortiman polica se može koristiti za efikasno upravljanje raspoloživim prostorom. Mi osiguravamo maksimalnu iskoristivost u minimalnom prostoru.

Najbolje stvar sa ovim policama je što ne zahtevaju nikakve alate i posebna znanja za montažu. Mi u OFFICE2GO plasiramo samo nameštaj koji je lak za upotrebu, a uz to i veoma funkcionalan i izdržljiv!

Različiti oblici polica pružaju Vam čitav spektar mogućnosti da dobro organizujete svoje stvari. Naši jedinstveni modeli polica pomoći će vam da rešite sve Vaše probleme u skladištenju. Različiti dodaci kao što su posebni rotirajući stalci ili dodatne police mogu se koristiti u kombinaciji sa ovim policama, kako bi se povećala njihova funkcionalnost.

Naše čvrste police lako mogu da se nose sa opterećenjem od 50-400 kg po polici (ravnomerno raspoređeno opterećenje), koje mogu da se brinu o Vašim teškim stvarima, ili za arhiviranje dokumentacije.
Ne čekajte, pošaljite već danas zahtev za ponudu.

Pogledajte sve police u našem prodajnom programu.