Metalni garderobni ormani Akcija

Metalni garderobni ormani Akcija

Odlučite se za najbolji kvalitet, koji ćete pronaći samo u našem shop-u OFFICE2GO i uverite se u kvalitet! Nudimo veliki izbor garderobnih i kancelarijskih ormana.  Svi proizvodi izrađeni su od čvrstih materijala, sa izdržljivom površinom koja je otporna na ogrebotine.
Možete pronaći i modele koji su vatrootporni, a svaki od njih ima viši stepen zaštite sigurnosnom bravom. Ideali su za skladištenje i odlikuje ih visoka funkcionalnost i jednostavnost za upotrebu. Predstavljamo Vam vrhunska rešenja za sve vrste prostora, ormane koji organizuju Vaš prostor i čine ga lepšim.

Metalni garderobni ormani

Odabir pravog metalnog garderobera troši puno vremena i energije. Ako želite da kupite jedan ormar, podjednako je važno da budete svesni koliko je vrsta dostupnih na tržištu i među njima koji dizajn najbolje odgovara Vašem domu i svim Vašim potrebama i zahtevima. Da bismo Vam olakšali, sabrali smo različite vrste ormara, kako bismo Vam pomogli da odlučite šta je najbolje.

Ormari na šarke su najpopularnije, tradicionalno i standardno rešenje za garderobu. Za ovu vrstu ormana, kapci ili vrata se za plakar pričvršćuju jakim šarkama i po tome dobija naziv orman sa šarkama.

Ormari na šarke su raznovrsni i lako se zaključavaju. Međutim, ova vrsta ormara se preporučuje samo kada imate dovoljno prostora jer se roletne otvaraju prema spolja pod uglom od 90 stepeni i omogućavaju pun pogled na plakar. Dostupni su u dizajnu sa ručkama i sa manje ručke.

Ovi ormari su savršen izbor za one koji često menjaju ukupni izgled doma ili često menjaju ceo dom zbog radnog života. Laka prenosivost ormana naglašava njegovu svrhu. Ovi ormari takođe nude ogromnu količinu fleksibilnosti u pogledu izbora završnih obrada, boja i tipova vrata.

Metalni garderobni ormani su moderan izgled tradicionalnog stila ormara sa šarkama. Ova vrsta ormara je savršen izbor ako želite moderan izgled. Najveća prednost ovog tipa ormara je što zauzima veoma malo prostora, što omogućava više slobodnog prostora u prostoriji.

Svi modeli garderobnih ormana

Metalni garderobni ormani Akcija