Zašto je dobro koristiti radni sto podesiv po visini?

Podesivi radni sto – Sto podesiv po visini 

Stolovi podesive visine su danas standardni deo modernog, zdravog i dinamičnog radnog mesta. Jednostavnim pritiskom na taster podešavate visinu stola i menjate vaš radni položaj iz sedećeg u stojeći i obrnuto. Time se izbegavaju negativne posledice dugog sedenja, a ne prekidaju se radne aktivnosti.

Nastavi sa čitanjem Zašto je dobro koristiti radni sto podesiv po visini?

Zanimljive činjenice o kancelarijskom nameštaju

Kancelarijski namestaj po Vašoj meri – Namestaj za kancelariju

Devetnaesti vek i 1876. godina se vezuju za početak  uspeha i uspona kancelarijskog nameštaja na svetskom tržištu. Pomenute godine se održava u Filadelfiji izložba nameštaja i stolica namenjenog za kancelariju, danas su sajmovi predviđeni za to.

Nastavi sa čitanjem Zanimljive činjenice o kancelarijskom nameštaju
Ostavite komentar

Kako Vaš radni prostor može dovesti do bolje produktivnosti?

Kancelarijski namestaj koji dovodi do bolje produktivnosti 

Kako izgleda idealni radni prostor? Da li je sastavljen od redova i redova identičnih ormana? Ili je to kreativan prostor sa prostorom za kretanje, udobnim kancelarijskim stolicama i funkcionalnim ormanima i fiokarima?

Nastavi sa čitanjem Kako Vaš radni prostor može dovesti do bolje produktivnosti?

Koji tip stolice odgovara Vašoj kancelariji?

Stolice za kancelarije su ključne za opremanje kancelarijskog prostora. Svi želimo da stolice u našim kancelarijama budu najudobnije i pruže nam pravu podršku za rad. Izgled i udobnost su dva pojma koji bi trebalo ići jedno uz drugo. Savršeno dizajnirana ergonomska kancelarijska stolica će se uklopiti u svaki radni prostor, a da pritom pruži i najbolju udobnost pri radu.

Nastavi sa čitanjem Koji tip stolice odgovara Vašoj kancelariji?