Kancelarijski nameštajEnterijerski trikovi za idealnu kancelariju od 30 m2

24/03/2020by admin0
https://office2go.rs/wp-content/uploads/2020/03/enterijerski-trikovi-za-idealnu-kancelariju-od-30-m2.png

Kancelarija je posebno mesto, zato kada je njeno uređenje u pitanju treba se naoružati raznim enterijerskim taktikama kako bi sve bilo idealno ukomponovano.

Savet arhitekte za danas donosi potpuno osvežavajući izgled dnevne sobe koji će rešiti svaku vašu nedoumicu oko izbora nameštaja, boja, dekoracije i zbog toga ćete poželeti baš ovaj ambijentalni koncept u svom domu.

Ugaona garnitura idealno je rešenje za opremanje kancelarije u kojoj se naglasak stavlja na racionalnost i sklad. Dodatni prostor za prijem gostiju donose fotelje čiji dizajn stvara urbanu atmosferu okruženu nijansama prirode oličene bojom peska, petrolej plavom i zelenilom koje ambijent čini kompletnim. Ne libite se da iskombinujete različite klub stolove jer će u ambijent zemljanih tonova uneti dinamiku!

Pažljivo i s’ merom birane dekoracije, dragih sitnica sa putovanja stvara enterijerski balans i harmonično okruženje koje će relaksirajuće delovati, a to je bitna stavka kod opremanja dnevne zone u kojoj provodimo veći deo slobodnog vremena. Ukoliko planirate renoviranje kancelarije, ovi mali enterijerski trikovi biće vam od velike pomoći da stvorite kutak koji odaje utisak ležernosti i komfora.

KOMENTARI

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena zvezdicom.

https://office2go.rs/wp-content/uploads/2018/03/logo_center.png

KONTAKT

Radno vreme: 09:00h – 16:00h

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Prijavljivanjem na Newsletter listu, saznaćete najnovije aktivnosti, promocije i novosti kompanije OFFICE2GO.