Kancelarijske stolicePrednosti ergonomske stolice za rad

22/06/2019by admin0
https://office2go.rs/wp-content/uploads/2019/06/ergonomska-stolica-1000x640.jpg

Ergonomska stolica je svaka stolica koja je dizajnirana za rad s ljudskim telom pružajući pravu podršku i poboljšavajući položaj tela. Na taj način se povećalava udobnost tokom produženog radnog vremena. Budući da kancelarijske stolice zauzimaju veliki deo naših života, onda je više nego važno da izaberete one koje nam pružaju maksimalnu udobnost. Navešćemo vam neke prednosti ergonomske kancelarijske stolice.

Povećana produktivnost
Sedenje u neudobnoj stolici može uzrokovati da se bolovi u leđima neprestano javljaju. Kako bi pronašli udoban položaj za sedenje ovo može znatno uticati na Vašu koncentraciju, tokom rada.

Poboljšajte držanje i bol u leđima
Ergonomska kancelarijska stolica koja oblikuje Vaše telo će učiniti da se osećate opuštenije i da se usredsredite na posao, umesto sedenja na neudobnoj stolici.

Sedenje u nepravilnom  položaju tokom dužeg vremenskog perioda mnogo opterećuje mišiće i ligamente u leđima što rezultira ozbiljnim bolovima u leđima. Dobra kancelarijska stolica omogućiće Vašem telu da se prilagodi ergonomskom obliku. Kancelarijske stolice su dizajnirane tako da pružaju neophodnu podršku leđa i mogu se prilagoditi svakoj veličini i tipu tela.

Pogledajte sve ergonomske stolice na jednom mestu -ponuda ergonomskih kancelarijskih stolica.

KOMENTARI

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena zvezdicom.

https://office2go.rs/wp-content/uploads/2018/03/logo_center.png

KONTAKT

Radno vreme: 09:00h – 16:00h

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Prijavljivanjem na Newsletter listu, saznaćete najnovije aktivnosti, promocije i novosti kompanije OFFICE2GO.