Metalni nameštajŠta je to metalni nameštaj?

29/11/2018by admin0
https://office2go.rs/wp-content/uploads/2018/11/metalni-namestaj.jpg

Metalni nameštaj je vrsta nameštaja koja koristi metalne delove u svojoj konstrukciji. Postoje različiti tipovi metala koji se mogu koristiti, kao što su gvožđe, aluminijum i nerđajući čelik.

Proizvodi od gvožđa i čelika se u velikoj meri koriste u različitim konstrukcijama, od kancelarijskog nameštaja do postavljanja na otvorenom.

Liveno gvožđe se uglavnom koristi za završne obloge i postavke na otvorenom, kao što su oni koji se koriste za nogare klupa i čvrstih gvozdenih stolova. Pogodan je za upotrebu na otvorenom zbog tvrdoće, težine i opšte težeg sastava. Glavni nedostatak ovoga je to što je, relativno čist oblik gvožđa, podložan koroziji kada je pod uticajem vlage i vazduha.

Nerđajući čelik je široko rasprostranjen za najsavremenije opremanje enterijera koji uključuje metal. Mnoge šarke, klizači, podupirači i delovi nameštaja su napravljeni od nerđajućeg čelika.

Aluminijum je metal, otporan na svetlost i koroziju, i da kako bi iskoristili ove osobine, u velikoj meri se koristi za liveni nameštaj, posebno u kategoriji oblikovanih stolica. Aluminijumski atomi stvaraju spoljni sloj aluminijum-oksida, koji sprečava koroziranje unutrašnjeg aluminijuma.

Metalni nameštaj je popularan izbor nameštaja, posebno kada je u pitanju nameštaj koji se koristi na otvorenom. Međutim, metalni nameštaj se takođe može koristiti u zatvorenom prostoru, što je sve češći slučaj. Osim što je čvrst, metalni nameštaj je atraktivan, pružajući savremeni izgled Vašem domu.

KOMENTARI

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena zvezdicom.

https://office2go.rs/wp-content/uploads/2018/03/logo_center.png

KONTAKT

Radno vreme: 09:00h – 16:00h

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Prijavljivanjem na Newsletter listu, saznaćete najnovije aktivnosti, promocije i novosti kompanije OFFICE2GO.