Stolovi za kancelariju – Ugaoni kancelarijski stolovi, sklopivi stolovi, podesivi pisaći sto, pisaci sto ili drugi modeli – izbor je na Vama! Kupite najbolje kancelarijske stolove za Vašu kancelariju. OFFICE2GO nudi veliki izbor stolova za kancelariju u puno različitih modela, sa različitim karakteristikama i dizajnom.

Izborom naše ponude, odabraćete samo najbolje stolove za kancelariju, koje odlikuje visoka izdržljivost i kvalitet. S obzirom da su ponosno izrađeni po nemačkom kvalitetu, možemo Vam ponuditi kancelarijske stolove različitih dizajna i dimenzija. Stolovi za kancelariju iz naše ponude napravljeni su od ekološki prihvatljivih materijala, vek trajanja je znatno duži i mogu se uklopiti u svaki kutak.
Naš asortiman stolova obuhvata svaku vrstu dizajna, imajući na umu praktičnost i estetsku privlačnost.
Predstavićemo Vam deo naše ponude stolova za radni prostor:


Ugaoni kancelarijski stolovi
Da li vam je potreban mali kancelarijski sto koji neće zauzeti mnogo mesta u Vašoj kancelariji? Ugaoni stolovi dizajnirani su tako da pružaju puno radnog prostora bez zauzimanja mnogo podnog prostora!
Svi računarski stolovi u ovom izboru uklopiće se u ugao po Vašem izboru.

Ugaoni stolovi prodaja

Podesivi pisaći sto
Mehanizam za pneumatsko podešavanje visine na stolu je tih, omogućavajući Vam neprimetno podešavanje visine Vašeg stola.
Ovaj model stolova je idealno rešenje za većinu kancelarijskih i kućnih okruženja.

Podesivi pisaci sto

Sklopivi stolovi
Sklopivi stolovi dostupni u našem programu predstavljaju idealno rešenje za uštedu prostora. Stabilni, lepog dizajna i visokog kvaliteta. Ovi modeli stolova omogućavaju veoma jednostavno rukovanje.

Sklopivi stolovi

Pisaci sto
Dizajnirajte Vašu kancelariju sa stolom koji će odgovarati Vašem stilu rada. Odaberite moderne pisaće stolove iz naše ponude.

Pisaci sto

Sve modele kancelarijski stolova odlikuje originalan dizajn, i izrađeni su od najčvršćih materijala i svakako predstavljaju najbolji izbor koji možete pronaći baš kod nas!

Pogledajte celokupnu ponudu – Radni stolovi za kancelarije


info@office2go.rs