Nema sumnje da su se metalne police rasprostranile u današnja skladišta i industriju – i sigurno će tu i ostati! Pored povećane vidljivosti i snalažljivosti, metalne police nude i niz drugih pogodnosti zbog kojih su posebno korisne u današnjim skladištima, fabrikama i industrijskim okruženjima.

Prednosti metalnih polica i njihova vrednost u fabrikama i sladištima su:

  • Korisnost

Jedna od najvećih prednosti koje metalne police nude je njihova korisnost. Metalne police pomažu Vam da maksimalno iskoristite skladišni prostor, omogućavajući Vam da smestite mnogo više predmeta nego što bi to bilo moguće bez ovih polica. Mogu trajati ceo život ako se pravilno održavaju i otpornije su na razne vremenske uslove od ostalih.

  • Vidljivost

Metalne  police nude povećanu vidljivost proizvoda i čine da njihovo preuzimanje bude mnogo pogodnije i efikasnije.

  • Čvrstoća

U zavisnosti od veličine i težine proizvoda koji treba  skladištiti, metalne police mogu biti čak nosivosti do 400kg. To ih čini odličnom opcijom za čuvanje i skladištenje velikih i teških predmeta.

  • Pristupačnost

Metalne police su jedno od najisplatljivijih dostupnih rešenja za skladištenje. Jeftinije su od ostalih polica, a pogodnije i korisnije za skladištenje.

U našoj kompaniji imamo savršen asortiman polica koje će Vam pomoći u svim industrijskim i skladišnim potrebama. Pogledajte našu ponudu metalnih polica. Za sve informacije kontaktirajte nas  ili pošaljite upit putem zahteva za ponudu.


info@office2go.rs