Metalni ormani su idealni za škole, fabrike, teretane, kancelarije i bolnice, čelični ormari se najčešće nalaze u različitim namenskim oblastima i različitim javnim mestima. Zašto su čelični ormari tako popularni?

Snaga je, naravno, glavni faktor koji razlikuje metalne ormare od drugih vrsta ormana za skladištenje. Oni ne mogu samo da drže laganu odeću, već i izuzetno teške predmete bez ikakvog oštećenja izazvanog težinom.

Metalni ormani se duže koriste u pogledu upotrebljivosti bez velikih troškova tokom godina, u poređenju sa drvenim ili plastičnim ormanima. Oni mogu apsolutno izdržati sve testove vremena sa vrlo malo održavanja.

Metalni ormani su opremljeni za čuvanje teških predmeta bez gubitka njihove stabilnosti i stoga su bezbedni za upotrebu i kod odraslih i dece.

Obično su neke vrste otvora na vrhu ili na dnu garderobnih vrata, tako da odeća ili ostali predmeti uskladišteni unutar njih mogu imati dobru ventilaciju.

Metalni ormani su otporni na štetočine i ne oštećuju predmete koji se čuvaju. Možete biti sigurni kada stavite odeću ili druge predmete u njih jer termiti i bube ne mogu da jedu metal.

Garderobne lajsne lako se montiraju sa pravim alatima. U principu, možete ih instalirati prema montažnom priručniku ili video zapisu. Osim toga, metalni ormari su takođe pogodni za pomeranje i transport.
Pogledajte celokupnu ponudu!


info@office2go.rs